3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Rotterdam

Gootsteen Ontstoppen Rotterdam? Bent u aan het afwassen en loopt het water ineens niet meer weg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een gootsteen verstopping. 

Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. We zien regelmatig dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken. 

Zit uw gootsteen verstopt? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Rotterdam via 010 321 06 49. Onze loodgieters helpen u graag!

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze ontstoppingsmiddelen af.

We zien vaak dat mensen hun verstopping in de gootsteen proberen te ontstoppen met ontstoppingsmiddelen. Echter kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Daarnaast bevatten deze middelen chemicaliën die in veel gevallen een bijtende werking hebben op uw afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Daarbij komt ook nog dat u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool komt vervuilt. Wij raden u aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Bel nu met Riool Ontstoppen Rotterdam om uw situatie te bespreken op 010 321 06 49.

Oorzaak gootsteen verstopping

Wanneer u zelf uw gootsteen probeert te ontstoppen, is het van belang om er eerst achter te komen waar de verstopping zich bevindt en waardoor de verstopping is ontstaan. In veel gevallen zien we dat de verstopping wordt veroorzaakt door een vastzittend object.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat eten in de gootsteen is gekomen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt.  Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels? Probeer de gootsteen verstopping dan af te breken of te forceren.

Wilt u direct van uw verstopping af? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Rotterdam.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Een effectieve manier om een verstopping in de gootsteen te verhelpen, is door het gebruik van de welbekende plopper. Deze manier werkt als volgt:

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is. Het niet te veel kracht wanneer u de plopper op de gootsteen duwt. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken.

Heeft u te maken met een gootsteen verstopping? Bel dan met Gootsteen Ontstoppen Rotterdam om een afspraak te maken via 010 321 06 49.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer uw afvoer verstopt zit.

Hoe doet u dit? Gooi zuiveringszout in een emmer met warm water en giet de mengeling langzaam in de verstopte gootsteen. U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een nachtje laat inwerken.  Voor een sterker effect raden we u aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Zit uw gootsteen verstopt Rotterdam? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Rotterdam via 010 321 06 49. Onze ontstoppers helpen u graag van uw gootsteen verstopping af.

Afvoer ontstoppen door professionals

Wanneer u een snelle en goede oplossing wilt voor uw verstopte afvoer, doet u er goed aan Riool Ontstoppen Rotterdam te contacteren. Wij kunnen de verstopping met spoed voor u oplossen.

De prijs is afhankelijk van een aantal dingen. Onder andere de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wij zorgen in ieder geval altijd voor een eerlijke prijs. Wij komen altijd vooraf met een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we uw goedkeuring hebben.

Afvoer Ontstoppen Rotterdam staat voor eerlijkheid en transparantie! Wilt u een directe oplossing voor uw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 010 321 06 49.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Rotterdam helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam? Riool Ontstoppen Rotterdam staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Rotterdam.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Rotterdam!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Rotterdam

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Rotterdam?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Rotterdam via 010 321 06 49. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 010 321 06 49

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Rotterdam?

De prijzen van Riool Ontstoppen Rotterdam zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Rotterdam komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Rotterdam?

Ontstoppingsdienst Rotterdam ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Rotterdam verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Rotterdam helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Rotterdam bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Rotterdam inschakelen? Neem gerust contact op via 010 321 06 49.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Rotterdam en omstreken. Waar u ook woont in Rotterdam, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Rotterdam centrum, Schiekamp-Hoogwerf, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Gildebwijk, Waterland, De Hoek, Schenkel of Hekelingen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 010 321 06 49 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Rotterdam zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Rotterdam op 010 321 06 49.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Rotterdam? Neem gerust contact op via 010 321 06 49.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Rotterdam op 010 321 06 49.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Rotterdam was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockey club Rotterdam

Riool Ontstoppen Rotterdam is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Rotterdam

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Rotterdam.

Esther

Erasmus MC

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Rotterdam is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button